The perfect guide to the casino

Solbakken garanterer: Bendtner spiller pokalkamp mod FCN

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ståle Solbakken garanterer, at Nicklas Bendtner kommer på banen i torsdagens pokalslag mod FCN.

Nicklas Bendtner er garanteret spilletid i FCKs pokalkamp mod FC Nordsjælland torsdag aften.’

– Af de, som ikke har spillet så meget, kommer Nicolaj Thomsen til at spille. Nicklas Bendtner kommer også til at spille, siger FCKs manager, Ståle Solbakken, til Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

De danske mestre har været ramt af en del skader i dette efterår. I mandagens Superliga-kamp mod AGF blev Guillermo Varela skadet, og selvom Dame N’Doye spillede sin første Superliga-kamp i mere end to måneder, er det for meget for ham, hvis han også skal spille torsdagens pokalkamp.

– Som det altid har været i FC København, prøver vi at nå så langt i pokalen, som vi kan, men samtidig prøver vi også at give chancen til dem, der ikke har spillet så meget. Vi har dog så tilpas mange skader og andre udfordringer, at de, som spiller fra start mod FCN, allerede har spillet mange kampe, siger FCKs norske manager.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ståle Solbakken garanterer, at FCK satser meget på at vinde pokalturneringen.

FCK har vundet turneringen næstflest gange af alle klubber – nemlig otte. Senest vandt klubben tre gange i træk i 2015, 2016 og 2017.

FCN har vundet turneringen to gange. Det var i 2010 og 2011. I begge tilfælde vandt klubben over fC Midtjylland, som vandt turneringen sidste år, men som er slået ud af årets turnering efter nederlag mod Fremad Amager fra den næstbedste række.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top