The perfect guide to the casino

Avis: Uniteds trøjesponsor forlangte nedryknings-klausul

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Manchester Uniteds trøjesponsor forlangte i sin tid en klausul i tilfælde af, at klubben skulle rykke ud af Premier League.

General Motors – det amerikanske firma bag Chevrolet – forlangte i sin tid en klausul, der sikrede, at firmaet kunne komme ud af kontrakten i tilfælde af, at Manchester United rykkede ud af Premier League og ned i Championship.

Det skriver Daily Mirror.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Historien er ikke bekræftet fra hverken Manchester United eller Chrevrolet, men Daily MIrrors kilde har dyb indsigt i kontrakten. Således fremgår det, at Chevrolet først ville kunne trække stikket, hvis Manchester United rykkede ned og forblev i The Championship i mere end én sæson.

Kontrakten med Chevrolet blev indgået i 2012, og den løber frem til 2021. Skulle det ske, at Manchester United ligefrem rykkede ned i denne sæson, risikerer klubben med andre ord ikke, at trøjesponsoren kan nå at trække sig, inden sponsoratet udløber.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Der er modsætningsfyldte oplysninger om, hvorvidt henholdsvis Manchester United og Chevrolet er tilfredse med værdien af trøjesponsoratet.

Det er derfor ikke givet, at aftalen bliver forlænget efter 2021.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top