The perfect guide to the casino

WHAAT?! Zlatan Ibrahimovic afslører vildt hint om sin næste klub – Dette land smutter han til

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Alt tyder på, at Zlatan Ibrahimovic har spillet sin sidste kampe for LA Galaxy, efter hans nyeste Instagram-story.

Kontrakten udløber til nytåret, men da LA Galaxy er røget ud af MLS-Playoff, er der ikke mere at spille for, og dermed har Zlatan spillet sin sidste kamp for klubben, medmindre han forlænger kontrakten. Det tyder intet dog på, at han gør, og især efter hans nyeste Instagram-story, virker det til at være besluttet, hvor han fortsætter karrieren. I en kort video fra Zlatan siger han ‘Hola Espana. Guess what, I’m coming back’.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der kan selvfølgelig være tale om andet end fodboldmæssige grunde, men i og med at timingen på hans story passer med, at han er på udkig efter en ny klub, så tyder det på, at det meget vel kunne være et skifte tilbage til Spanien, der tales om. Tilbage i 2009 skiftede han til FC Barcelona i en megahandel, som dengang skulle have kostet omkring 69,5 millioner euros eller omkring 520 millioner kroner. Efter en sæson i Barcelona, blev han udlejet til Milan og sidenhen solgt, og derfor blev det ikke til lang tid i Spanien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han nåede at spille 46 kampe for FC Barcelona, hvor det blev til 22 mål og 13 assists. Samtidig nåede han at vinde et enkelt spansk mesterskab.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top