The perfect guide to the casino

Topscorer chokerer: Bliver udvist og går direkte til tribunen og synger hadesange

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Rosenborgs rigtig dårlige sæsonstart, er nu ved at koste dem rigtig meget med fire runder tilbage af ligaen.

Selvom man vandt med 3-1 over 1. pladsen fra Molde, så har man stadig 12 point op, og derfor er mesterskabet tabt. Man kan stadig nå Odd på 3. pladsen og Bodø/Glimt på 2. pladsen, men her er der trods alt også to og seks point op. Det hjælper så heller ikke, at ens topscorer efter 26 kampe, blot har scoret syv mål. Det er nemlig den 32-årige Alexander Söderlund, og lige præcis ham, kom i fokus i søndagens kamp mod Molde.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter blot 24 minutter fik han et gult kort, og i 1. halvlegs tillægstid fik han nummer to, og måtte derfor gå tidligt i bad. Men da Rosenborg var foran med 2-1 på det tidspunkt, var Söderlund ikke færdig med at se kampen. Han valgte så en lidt alternativ måde, da han tog op til de inkarnerede Rosenborg-fans fra ‘Kernen’. Det var noget fansene var vilde med, men da han sang for, da der blev sunget hadesange om Molde(‘Hader, hader, hader Molde-by’, red.), blev det en tand for meget for nogle.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter kampen ville han ikke selv komme ind på, at han deltog i hadesangene, men optagelserne viser tydeligt, hvad han var i gang med.

– Jeg fik en invitation til at komme op til ‘Kernen’, og så synes jeg, det var fint at støtte holdet derfra. Jeg har aldrig gjort det før, så det var hyggeligt. Jeg tænkte, at jeg ville prøve det, selvom jeg var nervøs. Jeg måtte gemme mig flere gange. Jeg stod blandt ‘Kernen’ i en halv time, og jeg var med på et par sange, har Søderlund udtalt til de norske medier.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top