The perfect guide to the casino

Randers FCs sportsdirektør afslører dårlige nyheder for Brøndby omkring Saba Lobjanidze

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Sagen om Saba Lobjanidzes skiftet kører stadig på fuld skrue. Efter det er kommet frem, at Carsten V. Jensen og Saba Lobjanidzes agent skulle have godt kontakt, spekuleres der i, at næste skridt for Saba, er en tur til Brøndby.

Desværre for Randers udløber kontrakten til næste sommer, og derfor står de ikke til at modtage nogle penge for den 24-årige georgier. I stedet satser Brøndby på at snuppe ham helt gratis, men ifølge Randers FCs sportsdirektør Søren Pedersen, så skal Brøndby passe på med at være alt for sikre i, at de lykkedes med at hente ham.

– Jeg ved ikke, om jeg forventer at høre fra Brøndby til januar, men der er stadig stor interesse for Saba – ikke kun fra Brøndby, men fra mange klubber. Men det er bestemt ikke udelukket at sælge til en anden dansk klub. Det har jeg ikke rigtig nogen kommentarer til(om de foretrækker at sælge til udlandet, red.). Kommer det rigtige bud fra den rigtige klub for Saba, så sælger vi ham. Om det er til en dansk eller udenlandsk klub, må tiden vise siger Søren Pedersen til bold.dk.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I samme interview, afslører Søren Pedersen også, at det ikke er umuligt, at Saba Lobjanidze forlænger kontrakten med Randers. Det er ellers stikmodsat af, hvad der tidligere er blevet rygtet om, nemlig at Lobjanidze ikke har nogen som helst planer om at forlænge kontrakten.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Saba Lobjanidze kom til Randers for lidt over to år siden fra georgiske Dinamo Tbilisi. Sidenhen har han taget Superligaen med storm, og har i 88 kampe for Randers, leveret 14 assists og scoret 30 mål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top