The perfect guide to the casino

Ikke kun Ribery: Denis Vavro også tildelt karantæne efter slutfløjt i Fiorentina vs Lazio – Her er den dumme årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Da FC København i 2017 købte den unge Denis Vavro, var det nok ikke med forestillingen om, at han allerede efter to år, skulle videre til Lazio.

Men det var altså, hvad der skete, da SS Lazio stod klar med over 75 millioner kroner for den 23-årige forsvarsstjerne. Siden skiftet er det blevet til fuld tid i de tre Europa League kampe, imens han blot har fået to indhop i Serie A. Nu er Vavro sat endnu længere tilbage i forhold til resten af holdet, efter han dummede sig i weekendens opgør mod Fiorentina.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Her spillede Denis Vavro nul minutter i Lazios 1-2 sejr, der først blev sikret, da Ciro Immobile scorede i det 89. minut. Efter kampen var hverken Fiorentinas franske stjerne Franck Ribery, eller manager Vincenzo Montella særligt tilfreds med dommeren, og Ribery modtog et rødt kort og flere spilledages karantæne, efter han havde skubbet flere gange til en linjedommer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu skriver Sky Sports Italia, at den tidligere FC København-stjerne Denis Vavro, også har fået tildelt et rødt kort efter kampen, da han havde været for provokerende overfor Fiorentinas fans, og derfor får en spilledags karantæne. Udover karantænen, skulle han også være idømt en bøde på 5000 euros eller omkring 37.500 kroner. Et dumt rødt kort, der ikke forbedrer Vavros chancer for at starte på holdet i den nærmeste fremtid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top