The perfect guide to the casino

Dårlig nyhed til Newell’s Old Boys: En særlig årsag kan gøre, at Lionel Messi ALDRIG forlader Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Imens der er gode nyheder til FC Barcelona, så kan der være rigtig dårlige nyheder til Lionel Messis barndomsklub Newell’s Old Boys.

Da Lionel Messi var 13 år, drog han til FC Barcelona og har sidenhen ikke set sig tilbage. Men han har aldrig glemt tiden i Argentina, og har i mange omgange åbnet op for, at han meget gerne vil vende tilbage til netop den klub, hvor det hele startede, før han drog til Europa. Nu har et nyt interview med tv-kanalen TyC Sports afsløret, at der er en særlig grund, der kan gøre, at Messi aldrig skifter tilbage til Argentina.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Grunden er familien, som efterhånden er ved at blive lidt ældre. Lionel Messis kone Antonella Roccuzzo og børnene er rigtig glade i Barcelona, og det er netop her, hvor Lionel Messi kan få et problem, da det ikke er sikkert, at de kan overtales til at flytte til Argentina.

– Jeg har altid drømt om at spille for Newell’s i argentinsk fodbold igen, men jeg ved ikke, om det sker. Jeg har en familie, der kommer før mine personlige ønsker. Jeg vil prøve at overbevise familien, for nu skal børnene også overbevises. Thiago (Lionel Messis 6-årige søn, red.) er stor nu, han har sine venner, og han kan slet ikke lide det, når vi tager til Argentina i en hel måned. Han vil være sammen med sine venner, og det gør det hele sværere siger han til TyC Sports ifølge Daily Mail.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Om Messi kan overtale konen og de tre sønner, må tiden vise. Han nåede af gode grunde aldrig at få debut for den argentinske klub, men har til gengæld spillet 694 kampe for FC Barcelona. Her er det blevet til hele 606 mål og 245 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top