The perfect guide to the casino

‘Zanka’ støttede Tyrkiets tropper i Syrien: Nu udtaler DBU sig om sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Der brød en dansk Twitter-storm ud, da billeder med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og resten af Fenerbahces hold, cirkulerede rundt på de sociale medier. Nu har DBUs-kommunikationschef Jakob Høyer, udtalt sig om sagen.

Det var i forrige weekend, at Zanka og resten af holdet bar trøjer med teksten ‘Fædrelandet er jer taknemmelige’, som var en hyldest til de tyrkiske tropper, som har indtaget Syrien. De folk, der i forvejen ikke var glade for den danske landsholdsspiller, fik endnu større grund til at se sig sure på ham, men ifølge Jakob Høyer, kommunikationschef for DBU og flere af brugerne på Twitter, er problemet ikke Zanka.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Problemet er derimod Tyrkiet og Fenerbahce, da det er svært at tro, at det var danskerens egen ide, at iføre sig netop sådan en trøje. Jakob Høyer har udtalt sig til Politiken om sagen, og havde følgende at sige om sagen.

– Jeg kender Mathias Zankas værdier udmærket, og jeg oplever ikke, at det er en sag, der handler om ham, det handler om Fenerbahce.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dermed tager DBU parti med de andre, der mener, at Zanka ikke har haft noget valg i denne situation, da han ellers kunne risikere karrieren i Tyrkiet, da en afvisning af at bære trøjen, i sidste ende kunne koste ham pladsen på holdet, og dermed også sætte karrieren et skridt bagud. Den 29-årige dansker svarede dog bedst muligt tilbage på kritikken, da han i weekendens kamp scorede et enkelt mål i Fenerbahces 5-1 sejr. Det betyder samtidig, at Fenerbahce ligger nummer to i ligaen, kun et point bag 1. pladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top