The perfect guide to the casino

Tabte 0-9 på hjemmebane: Nu tager spillerne ansvar og giver sig selv denne straf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Det var ikke kønt at være Southampton-fan, hvis man havde mødt op på stadion i fredags. Her tabte hjemmeholdet nemlig med hele 0-9 til Kasper Schmeichel og Leicester City.

Den stod 0-5 ved pausen, og da Jamie Vardy kunne score til 0-9 på straffespark i de døende minutter, satte Leicester rekord for den største udebanesejr i Premier Leagues historie, og tangerer sammen med Manchester United, den største sejr i Premier Leagues historie. Imens det er meget positivt for Schmeichel og co. så er det en meget svær nyhed for Pierre Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og resten af Southampton holdet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Nu har de så taget konsekvensen af det jammerlige resultat, da alle Southampton-spillerne har besluttet, at de donerer den løn som de tjente i fredags, til Southamptons fond, Saints Foundation. Sådan fremgår det på klubbens egen hjemmeside.

– Spillerne og fansene retter nu al energi og fokus mod de to kampe i Manchester i denne uge, lyder det på klubbens hjemmeside.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Imens Jannik Vestergaard kun fik lov til at spille en enkelt halvleg, så var det noget anderledes for anfører Pierre Emile Højbjerg. Han spillede nemlig hele kampen, og undskyldte også til fansene efterfølgende. Det hjalp dog ikke Southampton, at Ryan Bertrand fik rødt kort efter 12 minutter ved stillingen 0-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top