The perfect guide to the casino

David Nielsen roser FCK-spiller: HAN giver dem en ny dimension

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



AGF-træner David Nielsen roser FCKs indkøb af Michael Santos. Uruguayaneren tilføjer en ny dimension til de danske mestre, siger David Nielsen.

– FCK er på mange måder sig selv som vi kender dem. De har fået en ny angriber ind i skikelse af Santos, som har givet dem lidt nye dimensioner i spillet omkring feltet, og han er en stærk mand for dem, siger David Nielsen til AGFs hjemmeside.

– Ellers er det som vi kender det med fysiske stærke angribere og en løbestærk midtbane – der er ikke så stor forskel på dem fra tidligere. Så det handler for os om, at vi finder tilbage til vores gode niveau, siger David Nielsen, der selv har en fortid som spiller i FCK fra 1997-2001.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

AGF har haft en god periode, men senest er det blevet til nederlag mod Randers FC og Silkeborg.

Specielt kampen mod Silkeborg burde AGF have fået point ud af, men de lukkede bundholdet ind i kampen og endte med at tabe 3-4.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det var en hård omgang at smide den kamp på den måde, vi gjorde i søndags. Så vi glæder os til en ny god kulisse i Ceres Park, hvor skal tage nogle af de gode ting fra den seneste kamp med os og reparere på de ting, der ikke fungerede. siger David Nielsen.

FCK vandt den første kamp mellem de to hold i denne sæson i Parken med 2-1. Sidste sæsons dyst i Aarhus sluttede 1-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top