The perfect guide to the casino

Dårligt nyt for Eriksen: Derfor nægter Real Madrid at købe nye spillere i januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Christian Eriksen kommer ikke til Real Madrid til januar, og det er der heller ingen andre, der gør. Det siger præsident Florentino Pérez.

Real Madrids træner, Zinédine Zidane, må klare sig med de spillere, han allerede har til rådighed i denne sæson. For klubben vil ikke købe nogle nye til januar, når transfervinduet åbner igen.

Den spanske sportsavis MARCA skriver, at klubbens præsident, Florentino Pérez, har besluttet, at Zinédine Zidane må klare sig med de nye spillere, som klubben købte til 303 millioner euro (2,2 milliarder kroner) i sommer – plus alle dem, der var der i forvejen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ud over Christian Eriksen i Tottenham har jungletrommerne lydt på, at Real Madrid vil købe Paul Pogba i Manchester United og Donny van de Beek i Ajax. Men franske Pogba synes Real Madrid definitvt at have opgivet at købe lige foreløbig, og hollandske van de Beek har selv sagt, at han gerne vil vente til næste sommer med at tage nogen steder.

Næste sommer er præcis dér, hvor det store slag skal stå ifølge Real Madrid-præsidenten.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Til den tid vil klubben jagte Kylian Mbappé i Paris SAint-Germain som Real Madrid har ønsket sig siden sommeren 2018. Han vil koste lige så meget i overgangssum alene som de spillere, klubbben købte i sommer, tilsammen – og som ikke har slået til.

Begrundelsen for ikke at ville købe i januar er, at truppen i forvejen har 25 spillere. Og det vil sige, at der er mindst to på hver position.

Real Madrid har haft en del skader, men der er ingen langtidsskadede spillere netop nu. Kommer der en langtidsskadet, vil klubben ifølge MARCA overveje, om det er nødvendigt at købe en ny spiller alligevel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top