The perfect guide to the casino

Brøndby-profil åbner op: ‘Jeg vil utroligt gerne blive i Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Brøndby IF overvandt en chokstart fra Randers FC i gårsdagens kamp, da man kom bagud 0-2 efter blot 16 minutters spil.

Heldigvis kom man igen og vandt med hele 5-2. Her spillede de nyindkøbte Andreas Maxsø og Sigurd Rosted fra start, men det er altså ikke de eneste spillere som man har hentet i denne sæson. Man hentede også Johan Larsson ‘hjem’, efter et mislykket ophold i franske EA Guingamp. Her har han dog kun fået kontrakt indtil nytåret, og har indtil videre optrådt i fem Superligakampe.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den 29-årige svensker åbner dog op for, at han meget gerne vil blive i Brøndby efter nytåret. Johan Larsson har kæmpet lidt med at komme i kampform, eftersom det ikke blev til meget spilletid i Frankrig, og selvom han ikke er i en dialog omkring en forlængelse, så tyder alt på, at Brøndby blot skal smide kontrakten på bordet, og så underskriver Larsson.

– Nej, egentlig ikke. Men vi ved, hvor vi har hinanden. CV og jeg havde en super dialog, da jeg kom tilbage hertil, og jeg er super positiv. At vende hjem til Brøndby var det rigtige for mig, men det er klart, at man undervurderer situationen lidt, når man har været ude i otte måneder. Man vil bare i gang igen, og så tror man, at man er i samme form som tidligere, men det er ikke så let. Ja, det går jeg ud fra(Til om han spiller i Brøndby efter nytåret, red.). Det er det, jeg vil, og det jeg håber på. Forhåbentlig kan jeg vise mig frem, så andre også synes, jeg skal blive. Jeg vil utroligt gerne blive i Brøndby, siger Johan Larsson til bold.dk.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Johan Larsson har spillet 177 kampe for Brøndby IF. Her er det blevet til 15 mål, 36 assists og 18 gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top