The perfect guide to the casino

Bale fløjet til London: Nu VIL Real Madrid af med ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrid vil af med Gareth Bale allerede til januar.

Gareth Bale har fået lov til at tage til London af ‘personlige årsager’, og ifølge den spanske sportsavis AS vil Real Madrid overveje, om han skal have lov til at forlade klubben allerede til januar, når transfervinduet åbner igen.

De to afgørende spørgsmål er, om der er nogen klub, der vil købe waliseren. Og om der eventuelt kunne blive brug for ham.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det var almindelig antaget, at Gareth Bale ville forlade Real Madrid allerede i sommer, da træner Zinédine Zidane erklærede, at den ofte skadede og temmelig ustabile Gareth Bale ikke indgik i fremtidsplanerne.

Men skaderne hobede sig op, og Bale endte alligevel med at få en del spilletid i de første kampe i denne sæson, hvor han spillede udmærket.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Om Gareth Bale kan undværes, kommer med andre ord an på, om der fortsat er mange skadede. Hvis regnen af skader fortsætter, må et salg af Gareth Bale vente til næste sommer.

Den 30-årige Gareth Bale spillede hverken mod Mallorca i ligakampen i forrige weekend (0-1) eller mod Galatasaray i midtugens CHampions League-kamen (1-0). Det er usandsynligt, at han skulle spille onsdagens ligakamp på hjemmebane mod bundholdet Leganés.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top