The perfect guide to the casino

SÃ¥dan endte dagens La Liga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Herunder får du det fulde overblik over dagens La Liga-kampe.

Endnu en runde af La Liga er blevet spillet, og de eneste to hold som ikke har været i aktion er Real Madrid og FC Barcelona, da weekendes El Clasico er blevet rykket til næste måned pga. uroligheder i Catalonien.

Dagens første La Liga-kamp blev derfor spillet mellem kriseramte Celta Vigo og Real Sociedad, og som forventet vandt gæsterne kampen med 0-1. Der var ingen danskere i aktion, da Pione Sisto var blevet udeladt af truppen. Real Sociedad indtager nu ligaens trejdeplads, mens at Celta Vigo er blevet placeret som nummer sytten.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Granada overrasker stort i denne her sæson, og her i eftermiddag slot de Real Betis hjemme på Estadio Nuevo Los Cármenes, som får flere og flere tilskuere på lægterne. Granada vandt kampen med 1-0, og med resultatet stjæler de ligaens førsteplads fra FC Barcelona. Real Betis er placeret som nummer atten, og er derfor placeret under nedrykningsstregen.

Levante og Espanyol mødte hinanden på Estadi Ciutat de València, og her vandt gæsterne med 0-1, hvilket giver dem tre yderst vigtige point i kampen om overlevelse. De er nemlig placeret på ligaens næstsidsteplads, mens at Levante er placeret som nummer tretten i tabellen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Sevilla sikrede sig også vigtige point her til eftermiddag, da de hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán slog Getafe med 2-0. Sejren sender dem op på ligaens femteplads, og kun ét point fra førstepladsen. Getafe er placeret som nummer elleve i tabellen.

Dagens sidste La Liga-kamp blev her til aften spillet mellem Osasuna og Valencia, og et tidligt rødt kort til gæsterne kostede dem formentlig kampen. Rodrigo scorede nemlig kampens første mål, men blev efterfølgende sendt tidligt i bad, og så kom Osasuna tilbage i kampen med hele tre mål. Sejren sender værterne op på ligaens niendeplads, mens at Valencia er placeret som nummer tolv.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top