The perfect guide to the casino

Mesut Özil har kun spillet to kampe i denne sæson: Nu afslører Unai Emery detaljer bag situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da Mesut Özil i 2013 blev hentet til Arsenal fra Real Madrid, blev det set som en rigtig god handel for Arsenal. Her seks år senere, har Özil dog meget langt til førsteholdet

Man havde nok ikke regnet med, at det allerede ville blive i så tidlig en alder, at Özil begyndte at blive vraget. Man kan gå helt tilbage til 2017/18 sæsonen, for at se, hvornår det virkelig gik galt for Özil. Her spillede han nemlig 26 kampe i Premier League, hvor han bidrog med fire mål og ni assists. I 2018/19 sæsonen blev det så kun til 24 kampe i ligaen, hvor han scorede fem mål og leverede kun to assists.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Altså meget lave tal for en mand, som tidligere har ligget i toppen på listen over assists i England. Den nu 31-årige tysker har blot fået to kampe i denne sæson, herunder en af dem i Carabao-cuppen, og det er ingen hemmelighed, at Arsenal gerne vil af med den dyre tysker. Problemet er bare lidt det samme som med Gareth Bale i Real Madrid, at ingen andre vil betale den enorme løn for så lidt kvalitet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Kontrakten udløber først i 2021, og derfor kan Arsenal hænge på ham så længe. Nu har nye udtalelser fra Unai Emery dog afsløret, at beslutningen om at bænke Özil, langt fra har været Emerys beslutning alene, men derimod en fælles beslutning.

– I denne klub har vi en fælles strategi som klub og som hold. For det vigtigste er klubben og at præstere. Vi har tidligere snakket internt og truffet den beslutning(om mængden af spilletid for Özil, red.). Jeg ved, at fansene ønsker at vide mere, men det er ikke tiden til det nu. Det ikke tiden til at snakke om ham nu, siger Emery ifølge Sky Sports.

Mesut Özil har spillet 233 kampe for Arsenal. Her er det blevet til 43 mål og 74 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top