The perfect guide to the casino

Real Madrid ændrer taktik: Sådan bliver der plads til den nye Ronaldo til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrid vil kalde fem af de spillere, klubben har lejet ud, hjem. Og så er der råd til at købe Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain.

I sommer købte Real Madrid Eden Hazard af Chelsea og en flere andre nye spillere. Men ingen af dem har vist sig at være gode forstærkninger af holdet, der har problemer både i den spanske liga og i Champions League.

Derfor ændrer klubben taktik til sommer. Det skal være slut med at købe spillere, der måske – og måske ikke – bliver store navne.

Klubben vil i stedet hente fem af de spillere hjem, som er udlejet til andre klubber. Det drejer sig ifølge sportsavisen AS om den spanske forsvarsspiller Sergio Reguilón i Sevilla, den spanske midtbanespiller Dani Ceballos i Arsenal, den marokkanske forsvarsspiller Achraf Hakimi i Borussia Dortmund, den japanske midtbanespiller Takefusa kubo i Mallorca samt den norske offensivspiller Martin Ødegaard i Real Sociedad.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det vil sikre, at truppen er bred nok, og det vil så igen betyde, at der blvier råd til at købe Real Madrids helt store drøm, den franske angriber Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain, som vil koste nogenlunde det samme alene som alle dem, den spanske kongeklub købte i sommer.

Real Madrid ser Kylian Mbappé som afløseren for verdenstjernen Cristiano Ronaldo. Franskmanden har været øverst på ønskelisten i Real Madrid siden sommeren 2018, hvor det i stedet endte med, at Paris Saint-Germain – der havde lejet ham af Monaco – købte ham på permanent basis.

Real Madrids strategi ved transfervinduer skal fremover være, at klubben køber et verdensnavn hver sommer. aDn øvrige del af truppen skal så bestå af de spilleree, Real Madrid allerede har, og dertil skal der suppleres med egne talenter.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top