The perfect guide to the casino

Vanvittige Leicester smadrer flere rekorder efter deres 9-0 sejr over Southampton

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Leicester City har her til aften sendt Southampton til tælling efter et vanvittigt opgør.

Denne runde af Premier League blev her til aften åbnet på St. Marys Stadium i Southampton, hvor at Leicester City med Kasper Schmeichel på mål kom på besøg.

Allerede efter 11 minutter var gæsterne kommet foran på en scoring af venstrebacken B. Chilwell, og efterfølgende fik R. Bertrand et direkte rødt kort af VAR for en tackling i opspillet til scoringen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter 17 minutter stod det 0-2 til Leicester City efter en scoring af Y. Tielemans, og minuttet efter blev Southamptons 10 mand sendt til tælling af A. Perez, som gjorde det til 0-3.

Efter 20 minutter var værterne altså bagud med tre mål, mens at holdet var reduceret til ti mand, hvilket fik flere Southampton-fans til at forlade stadion i ren protest. De gik derfor glip af målene til 0-4 og 0-5, som blev scoret i det henholdsvis 39. og 45. minut af A. Perez og J. Vardy.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I pausen blev danske Jannik Vestergaard flået ud, mens at Pierre-Emilie Højbjerg som anfører blev på banen. Southamptons forsvar i anden halvleg var dog endnu dårlige end det i første halvleg, og i det 57. minut fuldendte A. Perez sit hattrick, mens at J. Vardy scorede sit andet mål i det 58. minut.

Hen mod slutningen af kampen var stadion så småt ved at være tom for værternes fans, og de så altså ikke J. Maddison scoring til 0-8 på et direkte frispark i det 85. minut, mens at J. Vardy fuldendte sit hattrick dybt inde i overtiden på et straffespark.

Leicester vinder derfor med hele 0-9 ude mod Southampton, hvilket er den største udebanesejr i Premier Leagues historie, mens at det tangerer rekorden for den største sejr nogensinde i Premier League, som man nu deler med Manchester Uniteds 9-0 sejr over Ipswich I 1992.

Pierre-Emilie Højbjerg og Kasper Schmeichel spillede hele kampen for henholdsvis Southampton og Leicester City.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top