The perfect guide to the casino

Sportsavis: Nu er det kun et spørgsmål om, HVORNÅR Mourinho kommer til Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ifølge den spanske sportsavis AS er det ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt José Mourinho kommer tilbage til Real Madrid – men om hvornår det sker.

AS-journalisten Guillem Balague, der er kendt for at have fingeren på pulsen, citerer i en artikel unavngivne kilder for, at det ikke er et spørgsmål om, hvorvidt Real Madrid skiller sig af med Zinédine Zidane som træner. Det er kun et spørgsmål om, hvornår de erstatter franskmanden med José Mourinho.

– Alt er på plads – inklusive hans tekniske stab. Det eneste, der mangler, er en startdato. Han venter bare på Real Madrid. Han er ivrig efter at få en ny chance i Real Madrid.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

José Mourinho var første gang i Real Madrid fra 2010-13. Han førte i 2012 Real Madrid til det spanske mesterskab, som FC Barcelona under Pep Guardiolas ledelse ellers havde siddet på i tre år i træk.

Ifølge AS har José Mourinho talt med flere folk i ledelsen i Real Madrid, som har tabt tålmodigheden med Zinédine Zidane, og som ønsker portugiseren tilbage.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Imod José Mourinho taler, at han er en træner, der fylder meget i en klub. Og at han er en person, der deler vandene. Bl.a. kan Real Madrids anfører, Sergio Ramos, ikke udstå portugiseren.

Desuden skal Real Madrid have en anledning til at sætte Zinédine Zidane på porten. Begge de gange hvor rygterne om Zidanes snarlige fyring har rumsteret i medierne, har spillerne svaret med en sejr – senest tirsdag med udesejren over tyrkiske Galatasaray i Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top