The perfect guide to the casino

Real Madrid vil sætte verdensrekord i overgangssum: Han SKAL hertil næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrids præsident, Florentino Pérez, er klar til at bruge to milliarder for at købe verdensmesteren Kylian Mbappé til sommer.

– Så I, hvad Kylian Mbappé lavede i aften, spurgte Real Madrid-præsident, Florentino Pérez, på What’s App efter tirsdagens Champions League-kamp, hvor franske Paris Saint-Germain vandt 5-0 over belgiske Club Brugge – bl.a. takket være et hattrick af Kylian Mbappé.

Ifølge den spanske sportsavis AS er Florentino Pérez besat af tanken om at købe Kylian Mbappé til sommer. De franske mestre vil have omkring 300 millioner euro (2,2 milliarder kroner) for deres målsluger. Det vil i givet fald være verdensrekord, men det krav skal Real-præsident være klar til at imødekomme.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Beløbet svarer til den samlede udgift for Real Madrids fem køb i sommer: Hazard, Mendy, Jovic, Militao og Rodrygo.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det er slet ikke første gang, Real Madrid forsøger at købe Kylian Mbappé. I sommeren 2018 var den 20-årige angriber også førsteprioritet. Dengang havde parierne lejet ham af Monaco, og det endte i stedet med, at de matchede Real Madrids tilbud på både overgangssum og løn, ligesom Kylian Mbappé ikke var så interesseret i at flytte for anden gang på et halvt år.

Filosofien hos Florentino Pérez er, at Kylian Nbappé skal være spilleren, holdet er bygget op omkring, ligesom tilfældet tidligere var med Cristiano Ronaldo – og før ham med Zinédine Zidane og brasilianske Ronaldo.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top