The perfect guide to the casino

Kryptisk besked fra stjernen: Er det her Özils farvel til Arsenal?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Mesut Özil kan meget vel være på vej væk fra Arsenal, efter at han blev droppet til torsdag aftens kamp mod Vitoria Guimaraes i Europa League.

Den tidligere verdensmester, Mesut Özil, er tilsyneladende ved at miste tålmodigheden med Arsenal-manager Unia Emery, efter at spanieren ikke tog Mesut Özil med i truppen til kampen mod Vitoria Guimaraes fra Portugal i Europa League.

– Du fÃ¥r mig til at grine, skrev han som billedtekst pÃ¥ Twitter til et billede af ham selv under træning med Arsenal. (du kan se billedet ved at klikke HER).

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men på selve kampdagen var tyskeren med de tyrkiske rødder åbenbart kommet i bedre humør. I hvert fald lagde han et billede ud af sig selv sammen med den tidligere Arsenal-stjerne, Robert Pires, der iøvrigt er også er tidligere verdensmester.

– Trænede sammen med denne Arsenal-legende i morges. Altid en fornøjelse at se dig. Held og lykke til kampen fra os begge, skrev Mesut Özil (du kan se billedet HER).

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Mesut Özil forsøgte for nylig at lægge en dæmper på rygterne om, at han var på vej væk fra Arsenal, hvor han har mistet sin plads på holdet. Tyrkiske Fenerbahce er meldt interesseret i at overtage ham.

Arsenal vandt kampe over Vitoria Guimaraes med 3-2.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top