The perfect guide to the casino

Kamil Wilczeks afbrænder var med til at redde Brøndby-fans liv: I dag har de stadig kontakt sammen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Kamil Wilczek ved i den grad, hvor målet står. Men selvom den polske angriber banker kasserne ind, så er der også nogle gange, hvor de ryger forbi.

Det skete blandt andet i opvarmningen til derbykampen mod FC København i august 2016. Her ramte han nemlig bolden forkert, og den strøg forbi målet og direkte i hovedet på Brøndby-fanen David Brian Nielsen. Skuddet var så hårdt, at David Nielsen valgte at tage på hospitalet, og her blev det opdaget, at han havde en hjernetumor, noget han ikke lige ville have tjekket, hvis han ikke var blevet ramt af bolden.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Til det polske medie Laczy Nas Pitka, har Kamil Wilczek nu udtalt sig om situationen, og her afslører han også, at Kamil og David stadig den dag i dag har kontakt.

– Der kom noget godt ud af en dårlig situation. Jeg husker det. Han hedder David Nielsen, og vi har kontakt den dag i dag. Jeg sparkede hårdt, og jeg ramte ham lige i hovedet. Jeg løb med det samme hen for at se, hvad der var sket. Det var tydeligt, at der var noget i vejen. Efter kampen spurgte jeg lægen, hvad der var foregik, og jeg fik besked om, at det ikke var godt. Jeg har stærke følelser omkring det her. Folk skrev senere, at jeg reddede hans liv, men… Det var en meget emotionel oplevelse for mig

– David havde en endnu værre periode efterfølgende, og han var igennem en lang genoptræning. Jeg har mødt ham mange gange siden, og for ikke så længe siden, hvor jeg havde en svær periode, skrev han en besked til mig. Det er en af de historier, der vækker de største følelser i mig, siger Kamil Wilczek til Laczy Nas Pitka.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

En noget uheldig situation, som i sidste ende udviklede sig til lidt positivt, da David Brian Nielsens hjernetumor blev opdaget på hospitalet. Imens fortsætter Kamil Wilczek med at bombe videre, og i denne sæson er det allerede blevet til 12 mål og 2 assists i 13 Superligakampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top