The perfect guide to the casino

Første udesejr til United i otte måneder: – Men her skal vi forbedre os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manchester United fik holdets første udesejr i otte måneder, da det blev 1-0 i Beograd over Partizan i Europa League. Men der er stadig noget at forbedre, siger Ole Gunanr Solskjær.

Takket være et mål på straffespark af Anthony Martial vandt Mancheter United torsdag aften 1-0 ude over Partzan Beograd. Det var Manchester Uniteds første sejr på fremmed græs siden sejren i London over Crystal Palace i slutningen af februar måned.

Manager Ole Gunnar Slskjær var glad for de tre point, men der var en ting han var utilfreds med.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vi forsvarede os ikke godt nok fremme på banen. Vi stod godt bagi, men det er ikke nok. Det er noget, vi må arbejde på, sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge britiske medier.

Nordmanden ændrede taktik fra et tremands- til et firemandsforsvar, fordi det lykkedes for serberne at presse Manchester United godt i anden halvleg.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Sejren betyder, at Manchester United fører Europa Leauue-gruppen med syv point for de første tre kampe, og der er ikke scoret mod holdet endnu. Hvis Manchester United også vinder hjemmekampen mod Partizan i næste runde, er den engelske storklub videre inden de to sidste kampe.

– Det er et mål i sig selv, at vi kan gå ind til de to sidste kampe uden at have noget på spil, siger Ole Gunnar Solskjær.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top