The perfect guide to the casino

FC Midtjylland vendte 1-0 til 1-2 på udebanen i Esbjerg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



FC Midtjylland skulle møde et formsvagt Esbjerg hold på udebane, som stadig ikke har fundet deres permanente træner efter fyringen af John Lammers.

Det var FC Midtjylland der sad mest på bolden i starten af kampen, imens Esbjerg ville spille mere på omstillinger, dog var Esbjerg godt med i kampen. Efter 21 minutter skød Esbjergs Mathias Kristensen meget meget langt udefra, da han havde set, at Jesper Hansen var ude af målet. Jesper Hansen fik dog akkurat reddet bolden på stolpen og afværget en tidlig Esbjerg føring.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Få minutter efter var det Emiliano Marcondes, der var tæt på at sende et frispark i kassen, og selvom Mathias Kristensen fik endnu en stor chance før pausen, kunne de to hold gå til pause uden mål. Blot 10 minutter inden i 2. halvleg kom kampens første mål. Her var det Esbjerg, der kom foran, da Yuri Yakovenko smækkede bolden på flot vis i kassen for tredje kamp i træk. Bedst som man troede, at Esbjerg endelig skulle snuppe en sejr, kom FC Midtjylland dog igen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I det 67. minut ser Esbjergs forsvar ikke alt for godt ud på et indlæg fra Awer Mabil, og det udnytter Mikael Andersson, og så var midtjyderne i gang. For kun seks minutter efter, scorer FC Midtjylland endnu en gang, og endnu en gang i en situation, hvor Esbjergs forsvar ikke ser alt for godt ud. Alexander Scholz står nemlig umarkeret, og kan let smide bolden i kassen bag Jeppe Højbjerg, som burde have gjort bedre i situationen.

I det 83. minut fik Adrian Petre så en kæmpe chance, da han fik en friløber, men her sender han bolden langt forbi kassen, og dermed kunne FC Midtjylland i sidste ende snuppe de tre point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top