The perfect guide to the casino

David Nielsen: DET kan jeg ikke acceptere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



David Nielsen vil hellere tabe med et mål til Silkeborg end at tabe stort til et hold, der er klart bedre end hans eget.

Silkeborg fik sæsonens første sejr i sidste weekend, da det lykkedes at vinde 4-3 ude over AGF. Men AGF-træner David Nielsen vælger at se positivt på kampen.

– Det er jo åbenlyst, at vi fejler mod Silkeborg. Og det kan jo ske i fodbold. Men vi gør jo ikke alt galt. Vi producerer masser af chancer, så det er ikke alt vi mislykkedes med, men vi formår ikke at forsvare os godt nok, og det taber vi kampen på, siger David Nielsen til stiften.dk

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

For ham er det meget værre at blive spillet af brættet af et hold, der er tre niveauer over hans eget.

– Ja, ja, det er det værste, jeg ved. Det kan jeg ikke acceptere. Der er da ikke noget, der er værre end at høre på, at ”de var bare bedre end os” efter en kamp. Det gider jeg simpelthen ikke høre på, siger AGF-træneren, der begrunder sin holdning med, at der som træner ikke rigtigt er nogle knapper at skrue på, når man har mødt et meget bedre hold.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

David Nielsen er alt i alt godt tilfreds med sæsonen efter første halvdel af grundspillet.’

– Vi kunne have fået mere ud af de første kampe i sæsonen, og vi skulle helt klart have haft mere ud af de seneste to. Omvendt så har vi ikke på forhånd bogført med en sejr i Brøndby, ligesom vi har slået vores indbyrdes rivaler FC Nordsjælland, AaB og OB lige i røven af hinanden. Det har så gjort, at vi på trods af en noget tung start, og et par dårlige kampe nu her, fortsat er med i top seks, og er et sted, hvor vi også gerne skal være, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top