The perfect guide to the casino

Chelsea vil appellere transferforbud og handle til januar: Frank Lampard vil hente disse tre stjerner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Frank Lampard har fået en lidt sværere start i Chelsea, end mange af de andre tidligere managers.

Ikke nok med, at klubbens allerstørste stjerne de sidste mange år, Eden Hazard, blev sendt afsted til Real Madrid, så havde man heller ikke rigtig mulighed for at købe en erstatning, da man fik en transferkarantæne, der gør, at man ikke må købe spillere i to transfervinduer. I stedet har unge drenge som Mason Mount og Tammy Abraham fået chancen, og den har de i den grad udnyttet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Chelsea er ifølge Daily Mail sikre på, at hvis de appellerer straffen, så kan de få lov til at handle til januar. Manchester City har tidligere sluppet for en transferkarantæne og det er det håb som Chelsea lever på. Grundet muligheden for at handle til januar, er de i fuld gang med at se, hvilke spillere der skal hentes ind, og her melder det engelske medie om, at der især er tre navne der går igen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Olivier Giroud rygtes væk, og derfor mangler man en angriber, til et i forvejen tyndt besat angreb. Derfor skulle Chelsea pønse på at hente både Callum Wilson og Timo Werner til januar. Timo Werner er i flere omgange blevet rygtet til Premier League, og Callum Wilson er også rygtet til en større klub end Bournemouth, og nu mener Daily Mail altså, at det kunne ske til januar.

Det italienske medie Tuttomercatoweb skriver, at Chelsea også vil hente Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savic. Interessen skulle være så stor, at Chelsea havde scouts på tribunen i Lazios Europa League kamp mod Celtic. Her tabte Lazio på et sent Celtic mål, men Sergej Milinkovic-Savic fik fuld tid i kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top