The perfect guide to the casino

Voldsom sag: Overfaldet og røvet uden foran stadion

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Imens FC København er rejst til Ukraine, da de i aften skal møde Dynamo Kiev i Europa League gruppespillet, så har en ansat for det andet hold i gruppen, FC Lugano, ikke haft den bedste optakt til deres kamp mod Malmø FF.

FC Lugano ligger sidst i gruppen, da de har ét point efter to kampe ligesom Malmø. Derfor er kampen i aften mod svenskerne yderst vigtig, hvis Lugano stadig skal have et håb om at gå videre. Men det schweiziske medie Blick, fortæller nu, at det ikke er alle i klubben, som har fået den bedste optakt til kampen i Sverige.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

For et par dage siden blev en ansat i klubben nemlig røvet uden foran stadionet, og fik derfor stjålet ID-papirer, sine kontanter og tøj, så han til sidst kun stod tilbage i underbukser. Heldigvis blev røveren fanget på overvågningskamera, og selvom han under plyndringen havde hjelm på, så er hans identitet kommet frem. Politiet arresterede ham først, men har senere hen frigivet ham, men det betyder ikke, at der ikke kan falde konsekvenser i sagen for gerningsmanden.

Selvom FC Luganos-direktør Michele Campana, ikke vil kalde plyndringen for et røveri, selvom det egentligt ellers er sådan sagen bliver beskrevet, så går de seneste rygter på, at gerningsmanden er en anden ansat i klubben, gennem mere end ti år. De to ansatte skulle nemlig være kommet op og toppes før episoden, og derfor bliver plyndringen set som et forsøg på hævn. Selvom han er ansat i klubben, så afslører Campana, at klubben ikke har tænkt sig at gribe ind.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Offeret har det bedre nu. Han var i chok, men han har ikke pÃ¥draget sig skader. SÃ¥ længe vi ikke ved noget, kommer klubben ikke til at gribe ind over for nogen. Politiet fortsætter med at undersøge sagen, og jeg kan ikke sige mere, siger Campana til Blick.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top