The perfect guide to the casino

Ud af det blå: Ståle Solbakken laver sjov og stikker til tidligere FCK-profil på pressemøde – Se det omtalte klip her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



I aften står FC København overfor endnu en vigtig kamp i gruppespillet til Europa League. Her møder man nemlig ukrainske Dynamo Kiev, som ligger side om side på 1. pladsen med FC København efter to kampe.

Det bliver vurderet som FC Københavns sværeste kamp i gruppespillet, men Ståle Solbakken var i rigtig godt humør på pressemødet forud for den vigtige kamp. Her fik han joket om turen til Ukraine, og Ståle Solbakken har heller ikke glemt deres tur til Ukraine, hvor de spillede mod Dnipro. Her spillede de 0-0 og slog derefter så Dnipro ud med 2-0 på hjemmebane i kvalifikationen til Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I de to kampe var Danny Amankwaa rigtig god, og det er noget, som Ståle Solbakken ikke har glemt. Han kaldte det nemlig for Danny Amankwaas ‘roadshow’, og for to af karrierens bedste kampe for Amankwaa, ihvertfald hvad det ser ud til lige nu.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ståle slutter på sjov vis af med, ‘at mange ukrainske klubber har mulighed for at købe Danny Amankwaa i SønderjyskE’. Lidt af en stikpille til den 25-årige dansker, som har spillet 99 kampe for FC København gennem karrieren.

Kampen mellem Dynamo Kiev og FC København skydes i gang klokken 21.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top