The perfect guide to the casino

Tidligere verdensmester sur på Mbappé: – Du minder mig for meget om Neymar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere verdensmester, Christophe Dugarry, er utilfreds med attituden hos Kylian Mbappé, som han sammenligner med Neymar.

– Jeg vil så nødig miste min drøm om Mbappé, siger Christophe Dugarry til den franske radiokanal RMC. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Udtalelsen faldt i kølvandet på Paris Saint-Germians sejr over Club Brugge i Champions League på 5-0, hvor Kylian Mbappé scorede hattrick, selvom den franske stjerneangriber startede kampen på bænken.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg ville vise, at det var en fejl, jeg ikke startede inde. Det er op til træneren at udtage holdet. Men jeg ville vise, at det er svært for holdet at klare sig uden mig, sagde Kylian Mbappé.

Men Christophe Dugarry kalder udtalelserne for klodsede. Og han sammenligner dem med holdkammeraten Neymar, der nok præsterer for de franske mestre, men som er blevet upopulær på grund af sin selviske opførsel, sine udtalelser og sit ønske om at forlade klubben.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Mbappé begynder at minde for meget om Neymar. Han fokuserer alt for meget på sig selv i den situation, siger Chrstophe Dugarry, der selv spillede for bl. a. FC Barcelona og AC Milan i sin karriere.

Ligesom Kylian Mbappé var med til at vinde VM med Frankrig i 2018, var Christophe Dugarry det samme 20 år tidligere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top