The perfect guide to the casino

Skal Mourinho til tysk storklub? Nu kommer sportsdirektøren med vigtige oplysninger

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Borussia Dortmund tabte i går mod Inter i Champions League, og lukkede dermed Inter helt ind i kampen om videre kvalifikation, da begge hold nu sidder på fire point.

I Bundesligaen fik man dog en rigtig vigtig hjemmebanesejr over Borussia Mönchengladbach, og den gør, at Dortmund blot er et point væk fra 1. pladsen. Siden 2018 har Lucien Favre været manager i Dortmund, men på det seneste er den populære manager Jose Mourinho blevet nævnt, som en mulig Dortmund manager i fremtiden. Så da Mourinho udtalte sig positivt om Dortmund og samtidig, har et godt forhold til klubbens direktør, begyndte rygterne om Mourinho som ny træner, at bluse op.

– Jeg finder Bundesligaen meget interessant, og jeg beundrer Dortmunds arbejde og klubbens forsøg på at konkurrere med en gigant som Bayern München, sagde Mourinho ifølge Sport Bild.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dortmund-direktøren Hans-Joachim Watzke har tidligere udtalt, at ‘Vi(Mourinho og Watzke, red.) har været venner i lang tid og holder altid kontakt’, og det fik altså ikke rygtet om Mourinho til Dortmund til at dø. Lucien Favres job er af flere medier under pres, og derfor kan det meget vel være Mourinhos mulighed for at komme til den tyske storklub. Nu har nye udtalelser fra klubbens sportsdirektør, Michael Zorc, sat en midlertidig stopper for det rygte.

– Artiklen mangler substans. Der er ingen diskussioner om vores træner. Vi er glade for at have Lucien Favre, siger Michael Zorc ifølge bulinews.com til Sky.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Om det bare er en udtalelse som klubben skal komme med, for ikke at miste ansigt i offentligheden, må fremtiden vise. Jose Mourinho har været uden job siden december 2018, da han blev fyret af Manchester United.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top