The perfect guide to the casino

Real Madrid-ikonet Iker Casillas SVINER Real Madrid-profil til på Twitter – Se opslaget her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den 38-årige Iker Casillas fik debut på Real Madrids førstehold som blot 18-årig. Siden spillede han hele 725 kampe for klubben, og i Real Madrids dårlige periode, har han nu været ude med en sviner på Twitter.

Det må gøre ondt for en klubmand som Casillas, at se hvordan det går i Real Madrid, og hvordan Thibaut Courtois har præsteret generelt. Iker Casillas spillede nemlig på Real Madrids førstehold i 16 år, og her vandt han tre Champions League, fem spanske mesterskaber og to spanske cuptitler. Siden 2015 har han spillet for FC Porto, men efter han blev ramt af et hjerteanfald, er karrieren stoppet, ihvertfald midlertidigt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Casillas har dog ikke droppet at følge fodbolden, og på Twitter er han også særdeles aktiv. Her har han næsten ni millioner følgere, og nu har han langet ud efter Real Madrids nye indkøb, Éder Militao. Éder Militao har nemlig delt et billede af sig selv, og en noget anderledes stil, og det er noget, som ikke falder i den spanske legendes smag. Om det blot er tøjstilen, eller noget andet hans budskab er, er ikke til at sige.

Militao var dog hurtigt ude med en kommentar, der indikerer, at forsvarsspilleren blot griner af situationen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Udover en flot karriere i Real Madrid, så har Iker Casillas også spillet 168 landskampe, hvor det er blevet til 90 clean sheets og kun 68 mål lukket ind. Han var samtidig en del af det hold, som vandt EM i 2008 og 2012 og VM i 2010.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top