The perfect guide to the casino

Mourinho: – Vil du væk fra Real Madrid? Er du rigtig klog?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Hamit Altintop var i Real Madrid i et år under José Mourinho, der slet ikke forstod, at tyrkeren ikke ville være der mere.

Tilbage i 2011 skiftede tyrkiske Hamit Altintop fra Bayern München til Real Madrid. Men han var kun i klubben i et år, hvorefter han sagde til den daværende træner, José Mourinho, at han gerne ville sælges.

– Vil du væk fra Real Madrid? Er du rigtig klog? Det er verdens største klub. Det kan man da ikke, havde portugiseren svaret. Det siger Hamit Altintop til den spanske sportsavis MARCA.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men det kunne man, for Hamit Altintop var træt af ikke at spille. Han nåede kun at spille fem kampe for den spanske kongeklub.

– Problemet var, at jeg var rygskadet, da jeg kom. Man kommer til Real Madrid og så ser man Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Gonzalo Huguain, Karim Benzema og Sami Khedira. Og man vil gerne træne med og gøre det. Og det kunne jeg ikke på grund af min ryg i de første tre måneder.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Siden lykkedes det aldrig for ham at bide sig fast på holdet, der blev spanske mestre i 2011-12. Men den nu 36-årige Hamit Altintop var alligevel glad for sin tid i klubben.

– Real Madrid var vigtig for mig, og jeg elskede klubben. Og Jeg var også glad for José Mourinhp. Han er helt anderledes i omklædningsrummet, end når folk ser ham på banen. Han forstår spillerne, og han får det bedste ud af hver enkelt spiller. Han er en af de bedste trænere, jeg har haft, siger Hamit Altintop, som sidste år valgte at stoppe sin karriere.

Han er født i Tyskland, men han bor nu i Tyrkiet med sin familie.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top