The perfect guide to the casino

Manchester United og Dortmund holder øje med FC Midtjylland-profiler: Har haft scouts på tribunen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



FC Midtjylland har igennem de seneste mange år, været gode til at sælge profiler fra førsteholdet og ungdomsholdene for store beløber.

Simon Kjær, Winston Reid, Mads Albæk, Pione Sisto, Rasmus Kristensen, Mikkel Duelund og Andreas Poulsen er blot nogle eksempler på spillere, som FC Midtjylland har solgt i en tidlig alder for store beløber. Det ved fodboldeuropa også, og derfor er der stor interesse for FC Midtjyllands U-19 hold. Senest er Gustav Isaksen blevet en del af førsteholdet, efter flere storklubber ellers havde håbet på at hente ham.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I går spillede FC Midtjyllands U-19 hold i UEFA Youth League, hvor man mødte svenske Elfsborg. Her har midtjyderne gjort det godt de seneste par år, og er i gang med at fortsætte samme stime. Man vandt nemlig 1-0 over Elfsborg, og gik derfor samlet videre med 3-1, og møder nu bosniske Zrinjski Mostar.

Til kampen var der mere end 1000 tilskuere, herunder en række klubber, der holdt øje med talenterne. FC Midtjylland har nu fortalt til Herning Folkeblad, at klubber som Hertha Berlin, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Manchester United, Southampton og IFK Norrköping var på plads, for at se, om et af talenterne for den danske klub, kunne være interessant for dem.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top