The perfect guide to the casino

Inter-træner hylder sit hold efter sejr over Dortmund: – De var bange for os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial gĂ¥r viralt



Borussia Dortmund var bange for Inter, og derfor havde de ændret deres system, mener italienernes træner, Antonio Conte.

Inter vandt onsdag aften 2-0 over Borussia Dortmund i Champions League, selvom Borussia Dortmund forsøgte at overraske italienerne ved at ændre deres formation.

– Vi havde forberedt os pĂ¥ en helt andet kamp, men vi tilpassede os fint. De spillede med fem mand i bagkæden, og det viser, at de var bange for os, sagde Inter-træner Antonio Conte efter kampen.

Læs ogsĂ¥: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Lautaro Martinez scorede inden pausen, mens Antonio Candreva øgede til 2-0 kort før slutsignalet. Undervejs brændte Lautaro Martinez ogsĂ¥ straffe.

– Efter pausen gik de tilbage til deres velkendte 4-2-3-1 system. Men det tilpassede vi os ogsĂ¥ rigtig fint, sagde den tidligere CHelsea-manager.

Læs ogsĂ¥: Landsholdsstjerne tog sko pĂ¥ til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg havde pĂ¥ forhĂ¥nd sagt til mine spillere, at det allervigtigste var, at vi undgik at tabe bolden midt pĂ¥ banen. For gør man det, sĂ¥ er det, at Borussia Dortmund kan køre deres kontraløb, og dem er de farlige pĂ¥.

BĂ¥de Inter og Borussia Dortmund har efter resultatet fire point for tre kampe. FC Barcelona fører puljen med syv point, mens Slavia Prag har et enkelt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top