The perfect guide to the casino

Efter mødet med ‘Lange Paul’: Jürgen Klopp hylder den tidligere FC Midtjylland-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det kan godt være, at Liverpool vandt med 1-4 på udebane over Genk, men det var ikke mange roser Jürgen Klopp havde, til sit eget mandskab.

Han ville derimod gerne rose modstanderen for deres kamp, og især en tidligere Superliga-stjerne Paul Onuachu, høstede roser efter en flot kamp. ‘Lange Paul’ stod nemlig overfor en af verdens bedste forsvarsspillere i form af Virgil van Dijk, og det gjorde han særdeles godt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter kampen kommenterede Jürgen Klopp også på Paul Onuachu, og her var der roser til overs, for den tidligere FC Midtjylland-stjerne.

– Normalt spiller modstanderen(Genk, red.) anderledes, men i dag havde de den længste eller den højeste spiller jeg har set længe, og han gjorde det godt, og det var rigtig svært at komme først på boldene, og Genk havde en bedre formation til at få andenboldene.

Liverpool mediet rousingthekop.com, er gået så langt, at de efter kampen har skrevet, at Paul Onuachu er præcis den plan B, som Liverpool har brug for, og at de seriøst burde overveje at hente ham. Paul Onuachu er dog liget kommet til Genk, men har allerede scoret fem mål i ni kampe, og har derfor fået en fin start i Belgien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Rousinthekop.com, skriver i deres artikel, at ‘Onuachu vandt luftduellerne og holdte på bolde, og med flere farlige angribere omkring ham, kunne han være den ledende target mand’. I Danmark kender vi godt til Onuachus styrke, da han siden 2013 har tørnet ud for FC Midtjylland og Vejle i en kort periode.

I Midtjylland scorede 25-årige Onuachu 74 mål og leverede 23 assists i 181 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top