The perfect guide to the casino

Afsløring: Stjernen skiftede tilbage til Superligaen – Skrev under med en anden klub tre dage før skiftet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der blev i den grad handlet godt ind for Superliga-klubberne i sommerens transfervindue.

En af de klubber, der fik handlet godt ind var AGF. De fik solgt Jens Stage til FC København, og sendte også Tobias Sana, Youssef Toutouh og André Riel videre, nogle på lån og nogle på permanente aftaler. Derfor blev der også handlet ind, og her kom Kevin Diks, Nicolai Poulsen og Aleksandar Jovanovic blandt andet ind. Sidstnævnte Jovanovic, har tidligere i karrieren spillet i AGF, og derfor var det til stor glæde, at han havde skrevet under på en lejeaftale.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Fra 2016-2018 spillede Jovanovic nemlig i AGF, og her blev han så stor en succes, at han i 2018 kunne skifte til spanske SD Huesca. Derfor var det også noget af en bombe AGF sprængte, da de offentliggjorde tilgangen af den 26-årige keeper. Nu er nye oplysninger fra et interview med BT kommet frem, og her fremgår det, at Jovanovic kunne have skiftet til en større La Liga klub i 2018, og at skiftet tilbage til AGF, var meget tæt på ikke at ske.

Aleksandar Jovanovic fik denne sommer et flot bud fra tyrkiske Ankaragücü, og Huesca var også tilfredse med prisen. Han rejste derfor til Tyrkiet, gennemgik lægetjekket, og underskrev kontrakten. Men da Ankaragücü var underlagt et transferforbud, kunne handlen i sidste ende ikke gå igennem.

– Jeg var så godt som klar til at spille for Ankaragücü, og Huesca fik et virkelig godt bud på mig. Jeg fik også et godt kontrakttilbud på mail, og det var fint, men jeg insisterede på at tage til Tyrkiet og se det hele med egne øjne. Jeg var dér i syv dage og kunne lide, hvad jeg så. Jeg gennemgik endda lægetjek og skrev under på kontrakten, men klubben kunne ikke gennemføre skiftet, fordi de var underlagt et transferforbud, da de manglede at betale for en tidligere spiller, fortæller Jovanovic til BT, og uddyber at Ankaragücü insisterede på, at de ville få det ordnet inden den 31. august, hvilket ikke blev tilfældet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Målmanden, som er en kæmpe fanfavorit udelukker ikke et permanent skifte til Danmark, men fokuserer på at holde fokus på fodbolden i efteråret. Problemet for Jovanovic var også, at da han havde underskrevet kontrakten, og alt virkede til at være på plads med den tyrkiske klub, valgte Huesca at købe en ny målmand, og derfor skulle han væk fra klubben. Udover AGF, kunne han også have skiftet til Malaga denne sommer, imens Valladolid også bød på Jovanovic tilbage i 2018, da han skiftede til Huesca.

– Tre dage før lukningen af transfervinduet skulle jeg finde ud af, hvor jeg så tog hen, og så havde jeg et tilbud fra Malaga, jeg overvejede. Men i sidste øjeblik ringede AGF til mig. Huesca ville allerhelst sende mig til Malaga, så de bedre kunne følge med i min udvikling, men jeg sagde nej. For spaniere er Spanien det største. Derefter kommer England, og så er resten bare dårligt. Klokken var 12 på sidste dag af transfervinduet, da AGF ringede til mig, og to timer senere var vi færdige med at lave en aftale.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top