The perfect guide to the casino

Tomålsskytten Oxlade-Chamberlain: ‘Vi er nødt til at forbedre os, hvis vi vil videre i turneringen’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Liverpool kunne fejre, at man tog en sikker 1-4 sejr over belgiske Genk på udebane.

Sejren gør nemlig, at man stadig holder godt fast i Napoli, som er et point foran dem i Gruppe E. En af de Liverpool-profiler, som for alvor spillede en god kamp i dag, var den tilbagevendte Alex Oxlade-Chamberlain. Med to mål på 72 minutter, og især et meget flot mål, satte han punktum for et fint comeback. Oxlade-Chamberlain har nemlig ikke spillet forfærdeligt meget i denne sæsonstart, men mindede Klopp om, hvad han misser, når den 26-årige englænder ikke er med fra start.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Selvom Liverpool vandt 1-4, og Chamberlain nettede to gange, så er der stadig massere af plads til forbedringer, og det understregede han også efter kampen, da BBC Sport talte med ham. Liverpool skal møde Tottenham i Premier League næste gang, og her skal der en bedre præstation på bordet, hvis der skal hentes tre point.

– Vi har set, at der er meget der skal forbedres, og sådan var det også i aften, men vi får stadig resultater, og det er godt. Træneren vil fortælle os, at der er mange punkter vi skal forbedre vores spil på, for det er vi nødt til, hvis vi vil have et godt resultat i weekenden, startede Oxlade-Chamberlain ud med at sige til BBC Sport efter kampen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Tomålsskytten lagde dog endnu en gang vægt på, at Liverpool bliver nødt til at forbedre sig, hvis de skal nå ligeså langt som i sidste sæson, hvor man løftede trofæet i sidste ende. En sæson, hvor Alex-Oxlade Chamberlain ikke spillede den store rolle grundet skader.

– Jeg ved ikke om Champions League har savnet mig, men jeg har bestemt savnet det! Det var dejligt at være derude igen og det er en helt særlig turnering at spille i. Det var dejligt at være i startopstillingen og at score to mål er en bonus, men vi er nødt til at forbedre os, hvis vi vil videre i turneringen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top