The perfect guide to the casino

Succes efter karrieren: Så mange millioner scorer Daniel Agger på sit firma

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Med en otteårig lang karriere i Liverpool, og samtidig en masse år i Brøndby IF, er der ingen tvivl om, at Daniel Agger har tjent massere af penge i løbet af sin fodboldkarriere.

Men det betyder ikke, at han har ligget på den lade side, siden støvlerne er blevet stillet på hylden. Efter karrieren sluttede, fortsatte arbejde nemlig i firmaet KloAgger, som blev grundlagt i 2012. Han har udover dette også investeret i flere firmaer som fx, værtshuset i Hvidovre, Center Pub og den efterhånden kendte platform Tatoodo, som arbejder med tatoveringer.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Firmaet KloAgger har offentliggjort det nyeste regnskab, og her er der et overskud på knap fire millioner kroner, hvilket er rekord. Sidste år var overskuddet på 3,7 millioner kroner, imens det i det forrige år lød på 2,9 millioner kroner, og derfor kører det altså fortsat rigtig godt for den tidligere landsholdsstjerne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Daniel Agger skulle selv være bosat i Malaga, og derfor virker det til, at han nyder livet efter fodboldkarrieren sluttede. I Liverpool er han stadig en særdeles elsker spiller, da han i flere omgange afviste et skifte væk fra Liverpool og samtidig nåede at spille hele 232 kampe for klubben. 34-årige Agger nåede også 75 kampe for det danske landshold, hvor han fik debut som 20-årig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top