The perfect guide to the casino

Norsk målsluger med mystisk billede på Instagram: Er han på vej til Manchester City?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Norske Erling Håland har givet næring til rygterne om, at han er på vej til Manchester City med et billede på Instagram.

På billedet kan man se to Manchester City-spillere. Den ene er Erling Hålands far, Alf-Inge Håland, og den anden er liberianeren George Weah, der blev kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) i 1995.

Billedet er sendt til Erling Håland fra Timothy Weath, som er søn af George Weah (du kan se billedet ved at klikke HER).

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Erling Håland er født i Leeds, fordi hans far spillede for Leeds United, da lille Erling kom til verden for 19 år siden. Erling Håland har talt om, at han som ganske lille husker, at hans far spillede for Manchester City.

Nu spiller Erling Håland for de østrigske mestre, Red Bull Salzburg, og den norske angriber har i denne sæson gjort godt og kraftigt opmærksom på sig selv, da han har scoret 18 mål i klubbens 12 kampe i alle turneringer – herunder mod Liverpool i Champions League.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det har fået storklubberne til at spærre øjnene op for den effektive norske angriber.Det gælder blandt andre Liverpool og begge Manchester-klubberne.

Manchester Citys fans håber efter det seneste billede på, at Erling Håland kan blive klubbens nye spodsangriber, når den nu 31-årige Sergio Agüero en gang stopper i klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top