The perfect guide to the casino

Ni mål i 12 kampe: Nu vil Chelsea forlænge med Tammy Abraham og give ham en stor lønforhøjelse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det kan godt være, at Tammy Abraham blot er i gang med sin første fulde sæson som Chelsea-spiller, men det er i den grad en flot start, som han har fået.

Det er nemlig blevet til otte mål i Premier League og et enkelt mål i Champions League, og dermed ni mål i 12 kampe samt en enkelt assist. De otte mål gør, at han topper topscorerlisten i Premier League sammen med Sergio Aguero. Med en kontrakt frem til 2022, der sidst blev underskrevet i 2017, står han ikke til at tjene kassen i forhold til hans præstationer. Men nu er Chelsea klar til at forbedre den.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Således skriver The Sun, at Tammy Abraham kan se frem til en lønforhøjelse, da en ny kontrakt med Chelsea vil indbringe ham 100.000 pund eller omkring 870.000 kroner om ugen. Sky Sport Italia journalisten Fabrizio Romano, skriver, at aftalen mellem Chelsea og Abraham allerede skulle være klar og nærmest underskrevet. Det var efter hans supersæson i Championship, hvor han scorede 25 mål i 37 kampe for Aston Villa, at Frank Lampard gav ham chancen.

Frank Lampard var i den sæson træner for Derby, og havde derfor ekstra god tid til at holde øje med 22-årige Abraham. Tammy Abraham har spillet i Chelsea siden han var helt ung, og har igennem årene kæmpet sig op gennem ungdomsholdene.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han var også en del af det engelske landshold, da de i sidste landsholdspause mødte Tjekkiet og Bulgarien, og er for alvor i gang med at slå sit navn fast i England.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top