The perfect guide to the casino

Lyngby-profil åbner op: Håber på en fremtid i Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Efter tre og et halvt år i klubben, forlader Hany Mukhtar Vestegenen til januar, når han skifter til amerikanske Nashville SC.

Selvom Hany Mukhtar ikke har spillet utrolig meget på det seneste, så kommer Brøndby IF til at mangle en 10’er, når Mukhtar smutter. For lidt over to år siden, købte AS Roma den dengang 19-årige Rezan Corlu, i en noget mærkværdig handel. Efter et år på AS Romas U-19 hold, blev han udlejet til Lyngby BK, og denne sommer hentede Brøndby ham så tilbage.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men kort tid efter, udlejede de ham så til Lyngby endnu en gang. Her har den nu 22-årige Corlu fået ok med spilletid, og selvom han ikke har spillet mange kampe for Brøndby IF, så afslører han, at han ikke helt har opgivet en fremtid i klubben. Det afslørede han efter en pragtkamp mod Brøndby, da de to klubber mødte hinanden i Superligaen.

– Jeg vil ikke sige, at jeg havde noget at bevise, for jeg tror meget på mit talent. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har tænkt over det, men det er ikke det, der fylder mest oppe i hovedet på mig. Det kan godt efterlade et hul, men jeg har en aftale i Lyngby, så lige nu vil jeg ikke kommentere for meget på det, sagde Rezan Corlu efter kampen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Lyngby BK har en købsoption på Corlu, og derfor må fremtiden vise, om Corlu vurderes god nok til Brøndby, eller om han skal fortsætte karrieren i Lyngby. Hvis Brøndby slår til, vil det dog være noget overraskende, hvis Corlu valgte at søge væk fra den klub, som han har været i, i efterhånden mange år. Kontrakten med Brøndby udløber i sommeren 2022.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top