The perfect guide to the casino

Eriksens drøm om Real Madrid bliver svær: To mand skal ud først

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Christian Eriksen kan godt komme til Real Madrid. Men den spanske storklub skal af med to mand, førend det kan lade sig gøre.

Ifølge den spanske sportsavis AS skal Real Madrid af med både Isco og Mariano Diaz, hvis klubben skal købe Christian Eriksen af Tottenham.

Førsteholdstruppen i Real Madrid er netop nu på 25 mand, og det er for mange. Klubben købte syv nye spillere i sommer for tilsammen 300 millioner euro (2,2 milliarder kroner), og derfor føler ledelsen med Florentino Pérez, at den skal rydde op, førend klubben køber nye spillere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dertil kommer, at træner Zinédine Zidane er meget opsat på at købe Paul Pogba af Manchester United, som ikke var villige til at sælge den franske midtbanespiller i sommer.

Under alle omstændigheder er det dårligt nyt for Christian Eriksen, for det bliver ikke helt nemt at få solgt Isco og Mariano Diaz i januat måneds transfervindue. Problemet er ikke kun overgangssummen. Det er også den løn, som de to spillere vil forlange i en ny klub.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det er også dårligt nyt for Tottenham, der satser på at sælge Christian Eriksen i januar, så London-klubben kan få en skilling ud af den nu 27-årige dansker. Til sommer løber kontrakten ud, og så kan han forlade Tottenham kvit og frit.

Det har tidligere været fremme, at Tottenham selv kunne overtage Isxo i en form for byttehandel. Men det er usikkert, om Isco er villig til at indgå i sådan en handel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top