The perfect guide to the casino

Efter latterlig bøde: Barca betaler hold kæft-penge til Atlético

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



FC Barcelona er gået med til at betale en ekstra sum penge til Atlético Madrid for købet af Antoine Griezmann i sommer.

Atlético Madrid får ekstra 15 millioner euro (100 millioner kroner) som betaling for Antoine Griezmann, der skiftede til FC Barcelona i juli. Det skriver den spanske sportsavis MARCA.

Antoine Griezmann havde i sin kontrakt med Atlético Madrid en frikøbsklausul på 200 millioner euro (1,5 milliarder kroner), men den faldt til 120 millioner euro 1. juli i år.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

FC Barcelona udnyttede frikøbsklausulen få dage inde i juli måned, men Atlético Madrid mente, at de nuværende spanske mestre snød på vægten, fordi skiftet reelt havde været aftalt i et godt stykke tid forinden.

Det gav en domstol Madrid-klubben medhold i og tildelte FC Barcelona en bøde på symbolske 300 euro (2.250 kroner). Det var Atlético Madrid ikke tilfredse med og ville gå videre af rettens vej, men nu har de to klubber altså besluttet at lægge sagen bag dem.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

For de 15 millioner euro får FC Barcelona oven i købet en ret til at købe fem spillere af Atlético Madrid – iblandt dem er spanske Saúl og argentineren José Gimenez.

Det betyder ikke, at FC Barcelona nødvendigvis køber de fem spillere. Men de får retten til at matche en anden klubs pris, hvis der kommer tilbud på en af de fem spillere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top