The perfect guide to the casino

Borussia Dortmund-stjernen kom for sent til træning: Nu har Jadon Sancho fået kæmpe bøde og individuel straf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den kun 19-årige stjerne, Jadon Sancho, var ikke en populær herre i Dortmund, da han mødte for sent op efter landsholdssamlingen.

Da Borussia Dortmund spillede topkamp mod Borussia Mönchengladbach, var det uden Jadon Sancho, som var suspenderet til kampen grundet hans handlinger til træning. Træner Lucien Favre var mere end bare sur, og nu er det kommet frem, at suspenderingen ikke var den eneste straf, som Jadon Sancho modtog.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Han skulle også være blevet idømt en bøde på 86.000 pund eller omkring 745.000 kroner, og samtidig have fået lov til at løbe helt alene til træning i øsende regn. 745.000 kroner er sikkert ikke særligt mange penge for Sancho, der menes at tjene omkring 1,65 millioner kroner om ugen ifølge Daily Mail.

Det skulle dreje sig om en forsinkelse på næsten 24 timer, da Jadon Sancho skulle møde op efter en tur med det engelske landshold. Jadon Sancho har spillet i Borussia Dortmund siden 2017, hvor han skiftede fra Manchester City. Der skulle være stor interesse for Jadon Sancho, der dog ikke skiftede væk dette transfervindue, og i stedet valgte at udvikle sig yderligere i Tyskland.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I denne sæson er det blevet til fire mål og syv assists i 11 kampe. I alt har han spillet 66 kampe for Dortmund. Her er det blevet til 18 mål og 30 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top