The perfect guide to the casino

Bombe i AaB: Allan Gaarde er fyret som sportsdirektør

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



AaB har valgt at fritstille sportschef Allan Gaarde med øjeblikkelig virkning.

Der skal findes en ny sportschef i AaB, der tirsdag valgte at fristille Allan Gaarde med øjeblikkelig virkning.

– Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med sĂĄvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør, siger AaBs bestyrelsesformand, Torben Fristrup, i en pressemeddelelse.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Fyringen kommer efter en periode med vekslende resultater for den nordjyske Superliga-klub. I sidste sæson gik AaB glip af medaljeslutspillet, og i denne sæson ligger klubben i skrivende stund nummer otte i Superligaen. Og den seneste sejr på 1-0 hjemme over OB var altså ikke nok til at redde sportsdirektøren.

Det vides endnu ikke, hvem der skal overtage jobbet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi enige om at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, siger Torben Fristrup.

– Jeg har hele tiden vidst, at det her ikke var et livstidsjob. Det er det ikke i den her branche. Jeg er mega stolt over at være med til at efterlade AaB, hvor det er nu, hvor vi har en frygtelig stærk trup. Der er en trænerstab, der har en stor fremtid foran sig, siger Allan Gaarde selv.

Allan Gaarde – der ogsĂĄ har en fortid som spiller i AaB – har været sportsdirektør i klubben siden 2013. Han afløste den legendariske Lynge Jakobsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top