The perfect guide to the casino

Arsenal-stjerne efter nederlag: Du er fuld af lort!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Arsenals Granit Xhaka beder i umisforståelige vendinger den tidligere Manchester United-spiller, Patrice Evra, om at klappe i med sin kritik af Arsenal.

Mandag tabte Arsenal temmelig overraskende 0-1 ude mod oprykkerne fra Sheffield United, og det fik efterfølgende den tidligere Manchester United-spiller, Patrice Evra, til at kalde Arsenals hold for ‘babyer’.

– Det var det samme for ti år siden. Jeg glædede mig altid til at spille mod Arsenal, for jeg vidste, vi ville vinde. Jeg kaldte dem for ‘mine babyer’. Det var de dengang, og det er de stadig. sagde Patrice Evra og henviser til, at der er mange unge spillere på Arsenal-mandskabet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men Arsenal-stjernen Granit Xhaka vil ikke høre den slags.

– Han lukker ‘bullshit’ (lort, red.) ud. Jeg har stor respekt for ham, for han var en stor spiller. Men han snakker for meget om ting, han ikke ved noget om. Og han er ikke den eneste, der snakker for meget. Og det er altid de samme. Folk skal passe på, hvad de siger. siger den schweiziske midtbanespiller ifølge Daily Mail.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Arsenal havde chancen for at komme op på tredjepladsen, hvis de havde vundet. I stedet ligger Unai Emerys hold nummer fem og har kun vundet en enkelt kamp på udebane ud af fem mulige.

– Folk skal holde op med at snakke om alt det ‘bullshit’ om den mentale side af spillet. For mig er det ligegyldigt, om du spiller ude eller hjemme. Man skal vinde, og man skal lade være med at lede efter undskyldninger, slår 27-årige Granit Xhaka fast.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top