The perfect guide to the casino

Sportsavis fælder hård dom: Her er de ti ting, der er galt i Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Spanske MARCA har udpeget de ti punkter, der trykker Real Madrid.

Sæsonen kører stadig ikke for Real Madrid, der senest tabte 0-1 mod oprykkerne fra Mallorca. Og i Champions League har holdet kun opnået et point i de første to kampe.

Den spanske sportsavis MARCA har oplistet ti bud på, hvad der er galt i Real Madrid:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

1) Målscoring. Det er stadig ikke lykkedes for Real Madrid at finde afløseren for Cristiano Ronaldo, der forlod klubben i sommeren 2018. Holdet skal bruge for mange chancer til at score deres mål, og kun Karim Benzema har indtil videre levet op til forventningerne.

2) Manglende kontinutitet, Real Madrid har kun vundet fem ud af de 11 kampe, holdet har spillet i denne sæson – altså under halvdelen. Og det er endnu ikke lykkedes at vinde to kampe i træk.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

3) Målmandsposten. Thibaut Courtois er gået fra at være den bedste ved sidste års VM-slutrunde til at blive piftet af på Santiago Bernabeu. Af de seneste 14 skud på mål fra modstanderne, er de ni gået i mål.

4) Intensiteten. Real Madrid er begyndt flere af kampene dårligt. Det så man mod Mallorca, men det er også sket mod Paris Saint-Germain (0-3), Club Brugge (2-2) og Villarreal (2-2).

5) Skader. Real Madrid har været enormt plaget af skader. Der har allerede været 22 skader til 16 forskellige spillere i denne sæson, som kun er to måneder gammel.

6) Midtbanen. Det er endnu ikke lykkedes at finde den rette formation, der både kan støtte forsvaret og angrebet. Midtbanen er samtidig den del af banen, hvor Real Madrid-truppen er smallest besat, og det har ikke hjulpet, at både Luka Modric og Toni Kroos har været skadet.

7) Nye spillere har ikke gjort en forskel. Eden Hazard har ikke spillet op til sit bedste, Luka Jovic har intet vist, og ingen af de øvrige nye spillere har overbevist endnu.

8) Mangel på ressourcer. De mange skader har gjort, at holdet virker usammenhængende, og det har samtidig begrænset Zidanes muligheder. Men hans beslutninger er også for forudsigelige, og han mangler variation i spillestilen og taktikken.

9) Hjemmebanen er ikke et fort. Real Madrid har ganske vist ikke tabt på hjemmebane endnu i denne sæson. Men der er heller ingen, der længere er skræmte af at skulle spille på Santiago Bernabeu. Både Club Brugge og Valladolid (1-1) fik uafgkort, og både Levante (3-2) og Granada (4-2) kunne godt have fået point.

10) FC Barcelona er kommet i gang. Ligesom i sidste sæson begyndte FC Barcelona heller ikke for godt, men siden vandt de en masse kampe i træk og gjorde opgaven umulig for Real Madrid. Nu er de regerende spanske mestre igen nummer 1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top