The perfect guide to the casino

Ryan Giggs er ikke i tvivl: HAN var skyld i Liverpools mål

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere Manchester United-stjerne, Ryan Giggs, udpeger Marcos Rojo som manden, der kunne have forhindret, at Adam Lallana i at udligne og sikre Liverpool et point i søndagens opgør.

Manchester United førte, men Adam Lallana scorede fem minutter før tid, så det lykkedes alligevel for Liverpool at få et point med hjem fra søndgaens besøg på Old Trafford.

Og Ryan Giggs ved godt, hvem der var skyld i målet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Marcos Rojo svigter sin markering. Han løber bag midterforsvaret, fordi han prøver at regne ud, hvor bolden kommer i stedet for at blive hos sin mand, så kunne han måske have forhindret målet, sagde Ryan Giggs efter kampen ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

Argentinske Marcos Rojo kom først med i startopstillingen sent, fordi Axel Tuanzebe blev skadet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det var et tåbeligt mål at give væk. Og det var måske heller ikke sket, hvis Aaron Wan-Bissaka havde været friskere, sagde Ryan Giggs, der spillede for Manchester United fra 1990-2014.

Aaron Wan-Bissaka har været syg, og det var fra hans side, at Andrew Robertson sendte indlægget ind til Adam Lallana, der førte til Liverpools mål.

– Liverpool pressede på, og man kunne se, at indlæggene fra Andrew Robertson og Trent Alexander-Arnold kom tættere og tættere på. Tidligere i kampen var de nødt til at slå indlæggene fra 40 meters afstand, og så er det jo nemmere at forsvare sig mod dem, sagde Ryan Guggs, der nu arbejder som landstræner for Wales.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top