The perfect guide to the casino

Klopps gode nyhed: Håb for målslugeren i Liverpools Champions League-slag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Moahmed Salah var ikke med i Liverpools kamp mod Manchester United. Men han er måske med i onsdagens Champions League.kamp mod belgiske Genk.

Liverpool manglede Mohamed Salah, da Premier Leagues førerhold søndag led sit første pointtab i denne sæson takket være 1-1 mod Manchester United på udebane.

Men den egyptiske angrebs-stjerne kan være med i onsdagens Champions League-kamp mod Genk. Det håber manager Jürgen Klopp i hvert fald.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Mo var ikke klar mod Manchester United. Det er helt sikkert, jeg ved ikke, hvor alt det sludder kom fra om, at han måske kunne spille. Det kunne han ikke, slår tyskeren fast ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

– Jeg håber, at han kan spille onsdag. Men vi må vente og se, siger Kürgen Klopp.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det var en ankelskade, der holdt Premier Leagues topscorer i 2017-18 sæsonen ude af Liverpools kamp mod Manchester United. Den 27-årige angriber pådrog sig ankelskaden i landskampspausen, da han spillede for Egypten.

Liverpool tabte den første kamp i denne sæsons Champions League i Italien mod Napoli, men derefter lykkedes det for sidste års vindere af turneringen at vinde hjemme over RB Salzburg fra Østrig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top