The perfect guide to the casino

Hul i kontrakten: Koeman kan overtage Barcelona til næste år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Når EM er overstået, kan Ronald Koeman virkeliggøre sin drøm om at træne FC Barcelona.

Ronald Koeman er netop nu træner for det hollandske landshold, der er godt i gang med at spille sig til EM-slutrunden næste sommer. Men derefter kan der ske lidt af hvert.

– Der er en klausul i kontrakten, som gør, at det er en mulighed, at Ronald Koeman stopper som hollandsk landstræner efter næste sommer. Men der skal betales en overgangssum, siger sportsdirektør i det hollandske fodboldforbund (KNVB), Nico-Jan Hoogma, ifølge MARCA.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ronald Koeman var i sin tid med på det såkaldte Dream Team i FC Barcelona, som foruden Ronald Koeman rådede over Michael Laudrup, brasilianeren Romario, bulgarerern Hristo Stoichkov og adskillige spanske landsholdsspillere.

– Ronald har indikeret, at det er hans drøm at træne FC Barcelona en dag. Vi må se, hvad der sker, siger Nico-Jan Hoogma.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den nuværende træner i FC Barcelona, Ernesto Valverde, kan foreløbig tage det nogenlunde roligt, da klubben er regerende spanske mestre og ligger nummer et i den spanske liga. Desuden ligger klubben lunt i svinget i Champions League.

Men i foråret var der rygter om, at han skulle fyres, fordi klubben var utilfreds med, at holdet formøblede føringen på 3-0 over Liverpool i Champions League-semifinalen. Et nederlag til Valencia i den spanske pokalfinale trak heller ikke i den rigtige retning.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top