The perfect guide to the casino

Efter pragtkamp: Nu bliver tidligere Brøndby-stjerne hyldet i udlandet – Kåret til rundens spiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der har været langt mellem snapsene for den tidligere Brøndby-stjerne Frederik Rønnow, siden skiftet væk fra Brøndby i 2018.

Skiftet til Eintracht Frankfurt er endnu ikke blevet til nogen succes, da det blot blev til seks kampe i den første sæson, hvor han blev slået af holdet, af den dengang udlejede PSG-keeper Kevin Trapp. Da Frankfurt denne sommer valgte at købe Trapp permanent, så det derfor rigtig skidt ud for Rønnow, som endnu en gang kunne se frem til en tjans som reserve.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men da Kevin Trapp så blev skadet, åbnede døren for Rønnow, som nu er blevet førstekeeper indtil Trapp er tilbage. Det har den 27-årige dansker udnyttet rigtig godt, da han stod en pragtkamp mod Bayer Leverkusen i fredags, da Frankfurt vandt med 3-0. Her havde han ti redninger, og det har det tyske sportsmedie Kicker, anerkendt.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Frederik Rønnow er nemlig blevet kåret til ‘Spieler des Tages’ og har fået topkarakter, da Kicker har givet ham 1,0. Hvis man ser på andre medier, har Rønnow også flere steder fået vurderinger omkring 9,5 ud af 10. Prisen som ‘Spieler des Tages’ er tidligere også blevet vundet af danske Yussuf Poulsen, da han blandt andet vandt prisen to gange i sidste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top